Düzcede Deprem : BoÄŸazda dev vinç! / Afad depremin şiddetini 5.0, kandilli rasathanesi ise 5.3 .

Deprem, i̇stanbul ve çevre illerde de hissedildi. Kandilli rasathanesi'nin verilerine göre, düzce'de 5.3 büyüklüğünde deprem oldu. Sarsıntı i̇stanbul, i̇zmit ve bolu'dan da hissedildi. İlk belirlemelere göre can kaybı olmadığı belirtildi. Saat 15.40'ta merkez üssü düzce olan bir deprem meydana geldi.

17 ağustos'taki 7.6 büyüklüğündeki marmara depremi'nde 18 bin 373 kişi hayatını . BoÄŸazda dev vinç!
Boğazda dev vinç! from i.internethaber.com
17 ağustos'taki 7.6 büyüklüğündeki marmara depremi'nde 18 bin 373 kişi hayatını . Saat 15.40'ta merkez üssü düzce olan bir deprem meydana geldi. İlk belirlemelere göre can kaybı olmadığı belirtildi. Kandilli rasathanesi'nden yapılan açıklamaya göre deprem düzce'nin çilimli ilçesinde meydana geldi. Saat 15.40 civarında gerçekleşen depremin . Düzce'de saat 15.40'ta 5,0 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Düzce'de 5 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Afad depremin şiddetini 5.0, kandilli rasathanesi ise 5.3 .

Düzce'de 5 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.

17 ağustos'taki 7.6 büyüklüğündeki marmara depremi'nde 18 bin 373 kişi hayatını . Düzce'de saat 15.40'ta 5,0 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Kandilli rasathanesi'nin verilerine göre, düzce'de 5.3 büyüklüğünde deprem oldu. 17 ağustos marmara depreminin üzerinden 87 gün geçtikten sonra, henüz depremin yaraları sarılmaya çalışılırken, dünya tarihinde . Düzce, türkiye'nin deprem hafızasında acı bir yer tutuyor. Kandilli rasathanesi'nden yapılan açıklamaya göre deprem düzce'nin çilimli ilçesinde meydana geldi. Sarsıntı i̇stanbul, i̇zmit ve bolu'dan da hissedildi. Düzce'de 5.2 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Deprem, i̇stanbul ve çevre illerde de hissedildi. Afad depremin şiddetini 5.0, kandilli rasathanesi ise 5,3olarak açıkladı. İlk belirlemelere göre can kaybı olmadığı belirtildi. Düzce'de 5 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Merkez üssü düzce olan afad'a göre 5, kandili rasathanesi'ne göre ise 5.3 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.

Afad depremin şiddetini 5.0, kandilli rasathanesi ise 5,3olarak açıkladı. Saat 15.40'ta merkez üssü düzce olan bir deprem meydana geldi. Düzce'de 5 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. İlk belirlemelere göre can kaybı olmadığı belirtildi. Kandilli rasathanesi'nin verilerine göre, düzce'de 5.3 büyüklüğünde deprem oldu.

Düzce, türkiye'nin deprem hafızasında acı bir yer tutuyor. BoÄŸazda dev vinç!
Boğazda dev vinç! from i.internethaber.com
Saat 15.40 civarında gerçekleşen depremin . Afad depremin şiddetini 5.0, kandilli rasathanesi ise 5.3 . Düzce'de 5 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Düzce, türkiye'nin deprem hafızasında acı bir yer tutuyor. Kandilli rasathanesi'nin verilerine göre, düzce'de 5.3 büyüklüğünde deprem oldu. 17 ağustos'taki 7.6 büyüklüğündeki marmara depremi'nde 18 bin 373 kişi hayatını . Merkez üssü düzce olan afad'a göre 5, kandili rasathanesi'ne göre ise 5.3 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Saat 15.40'ta merkez üssü düzce olan bir deprem meydana geldi.

Düzce'de 5.2 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Afad depremin şiddetini 5.0, kandilli rasathanesi ise 5.3 . Deprem, i̇stanbul ve çevre illerde de hissedildi. Saat 15.40 civarında gerçekleşen depremin . Düzce'de 5.2 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Düzce, türkiye'nin deprem hafızasında acı bir yer tutuyor. İlk belirlemelere göre can kaybı olmadığı belirtildi. Düzce'de saat 15.40'ta 5,0 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Sarsıntı i̇stanbul, i̇zmit ve bolu'dan da hissedildi. Afad depremin şiddetini 5.0, kandilli rasathanesi ise 5,3olarak açıkladı. Merkez üssü düzce olan afad'a göre 5, kandili rasathanesi'ne göre ise 5.3 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Düzce'de 5 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Saat 15.40'ta merkez üssü düzce olan bir deprem meydana geldi. Kandilli rasathanesi'nin verilerine göre, düzce'de 5.3 büyüklüğünde deprem oldu.

Düzce'de saat 15.40'ta 5,0 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Saat 15.40 civarında gerçekleşen depremin . Kandilli rasathanesi'nin verilerine göre, düzce'de 5.3 büyüklüğünde deprem oldu. Sarsıntı i̇stanbul, i̇zmit ve bolu'dan da hissedildi. Deprem, i̇stanbul ve çevre illerde de hissedildi.

Düzce, türkiye'nin deprem hafızasında acı bir yer tutuyor. BoÄŸazda dev vinç!
Boğazda dev vinç! from i.internethaber.com
Merkez üssü düzce olan afad'a göre 5, kandili rasathanesi'ne göre ise 5.3 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Afad depremin şiddetini 5.0, kandilli rasathanesi ise 5,3olarak açıkladı. Kandilli rasathanesi'nden yapılan açıklamaya göre deprem düzce'nin çilimli ilçesinde meydana geldi. 17 ağustos marmara depreminin üzerinden 87 gün geçtikten sonra, henüz depremin yaraları sarılmaya çalışılırken, dünya tarihinde . Düzce, türkiye'nin deprem hafızasında acı bir yer tutuyor. Düzce'de saat 15.40'ta 5,0 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. İlk belirlemelere göre can kaybı olmadığı belirtildi. Saat 15.40'ta merkez üssü düzce olan bir deprem meydana geldi.

Kandilli rasathanesi'nden yapılan açıklamaya göre deprem düzce'nin çilimli ilçesinde meydana geldi.

Deprem, i̇stanbul ve çevre illerde de hissedildi. Afad depremin şiddetini 5.0, kandilli rasathanesi ise 5.3 . 17 ağustos'taki 7.6 büyüklüğündeki marmara depremi'nde 18 bin 373 kişi hayatını . Düzce'de 5.2 büyüklüğünde deprem meydana geldi. 17 ağustos marmara depreminin üzerinden 87 gün geçtikten sonra, henüz depremin yaraları sarılmaya çalışılırken, dünya tarihinde . Afad depremin şiddetini 5.0, kandilli rasathanesi ise 5,3olarak açıkladı. Kandilli rasathanesi'nden yapılan açıklamaya göre deprem düzce'nin çilimli ilçesinde meydana geldi. Merkez üssü düzce olan afad'a göre 5, kandili rasathanesi'ne göre ise 5.3 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Düzce'de 5 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Saat 15.40 civarında gerçekleşen depremin . Düzce, türkiye'nin deprem hafızasında acı bir yer tutuyor. Saat 15.40'ta merkez üssü düzce olan bir deprem meydana geldi. Düzce'de saat 15.40'ta 5,0 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.

Düzcede Deprem : BoÄŸazda dev vinç! / Afad depremin şiddetini 5.0, kandilli rasathanesi ise 5.3 .. Saat 15.40'ta merkez üssü düzce olan bir deprem meydana geldi. Düzce'de 5 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Düzce'de 5.2 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Kandilli rasathanesi'nden yapılan açıklamaya göre deprem düzce'nin çilimli ilçesinde meydana geldi. Afad depremin şiddetini 5.0, kandilli rasathanesi ise 5.3 .